Az elmúlt években hazánkban is egyre nagyobb viták övezik a gender-ideológiát, amely napjainkban a német társadalom minden területét áthatja, legyen szó az állami, az egyházi vagy éppen a vállalati szféráról. Az átalakulás a német nyelvet és a közintézményeket, sőt a politikát sem kíméli, bár a társadalom egy része egyre kritikusabban figyeli a mélyreható változásokat. Az átalakulás kritikusai közé tartozik Birgit Kelle német írónő is, akinek 2022 márciusában jelent meg első magyar nyelvű könyve „Genderkomédia - Hogyan akar egy abszurd ideológia uralkodni a mindennapjainkon” címmel.

A könyv magyarországi megjelenése kapcsán Birgit Kelle Budapesten mutatja be Németországban bestsellerré vált könyvét, amelyre Önt is meghívjuk:

2022. március 10. 18 óra, Budapest – Mathias Corvinus Collegium, Scruton Kávéház (1113 Budapest, Tas vezér utca 3-7.)

Az erdélyi származású Birgit Kelle amellett, hogy négy gyermek édesanyja, szabadúszó újságíró és publicista, valamint két németországi bestseller és számos további könyv szerzője. Írásai, melyekben nagy adag humorral közelíti meg a Németországban eluralkodó „gender-őrületet” rendszeresen jelennek meg a legnagyobb német lapokban. Írói tevékenysége mellett politikailag is aktív, CDU tag és a Bundestag Családügyi Bizottsága több alkalommal szakértőként hallgatta meg a nemek közötti egyenlőséget érintő kérdésekben.

A regisztrációhoz kattintson ide 2022. március 9-ig:

https://feliratkozas.mcc.hu/hu/magyar-nemet-intezet-2022-03-10