Auf zum Tanz! - azaz Táncra fel! Ennek a mottónak a jegyében szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, táncolni vágyót sváb táncházunkba, 2023. április 22-én, 18:00 órától Esztergomban, a Szent Adalbert konferenciaközpontban. (2500 Esztergom, Szent István tér 10.)

Ha mindig is többet szeretett volna megtudni a Magyarországon élő német közösségekről és a sváb kultúráról vagy csak szeretne jó társaságban, tánctanulással és sváb néptáncokkal tölteni egy estét, akkor itt a helye!

A táncoktatásért a Pilisvörösvári Német Nemzetiségi Táncegyüttes Ifjúsági csoportja felel.

A belépés díjtalan, azonban regisztrációhoz kötött, amelyet az alábbi linken tehetnek meg április 21.14.00 óráig: https://feliratkozas.mcc.hu/hu/magyar-nemet-intezet-2023-4-22

A rendezvény a Wunderbar Fesztivál keretében valósul meg, melynek célja a német nyelv és a német nyelvű országok kultúrájának népszerűsítése. A résztvevő szervezetek 2023. április 17-22. között országszerte számos kulturális és oktatási programot kínálnak, melyekről a https://wunderbarfesztival.hu/ honlapon vagy a Deutsch.Karriere.Erfolg. Facebook-oldalon tájékozódhat.